Prestižna nagrada za Jugo – impeks

8_2325_1911_jugoimpexPrestižna nagrada “Najbolje preduzeće i Menadžer godine” dodeljena je ove godine g-dinu Vujadinu Šćekiću i kompaniji JUGO-IMPEKS.

 Ovim povodom u Gradskoj kući upriličena je pres konferencija na kojoj je predstavljen ovaj značajan uspeh niške kompanije.

 Gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić čestitao je direktoru Šćekiću na osvojenoj nagradi i rekao da ovu nagradu prati licenca Trejdmark, koja važi 5 godina i koja će kompaniji Jugo-Impeks omogućiti lakši plasman robe na tržištu Evrope.

 Nagrada je dodeljena 19.12.2013., a g-din Šćekić i kompanija JUGO-IMPEX jedini su dobnitnici nagrade iz Srbije.

 Niškom Jugo-Impeksu ovu nagradu dodelila je EVROPSKA POSLOVNA SKUPŠTINA i Sokratov komitet u Oksfordu u Velikoj Britaniji.

 Evropska poslovna skupština je nevladina organizacija koja promoviše uspostavljanje ekonomskih, obrazovnih, kulturnih i naučnih veza i stvaranje poslovne elite širom Evrope.

 Stvaranje pozitivnog imidža regiona, kompanija i pojedinaca u evropskoj i svetskoj poslovnoj zajednici je glavna misija ove institucije.

 Statua koja se dodeljuje delo je čuvenog londonskog juvelira Alfreda Vinieckog. Izrađena u obliku ruke simbolizuje težak rad. Komplet se sastoji od nagrade statue, medalje, diplome i sertifikata.