1

Престижна награда за Југо – импекс

8_2325_1911_jugoimpexПрестижна награда “Најбоље предузеће и Менаџер године” додељена је ове године г-дину Вујадину Шћекићу и компанији ЈУГО-ИМПЕКС.

 Овим поводом у Градској кући уприличена је прес конференција на којој је представљен овај значајан успех нишке компаније.

 Градоначелник Ниша проф. др Зоран Перишић честитао је директору Шћекићу на освојеној награди и рекао да ову награду прати лиценца Трејдмарк, која важи 5 година и која ће компанији Југо-Импекс омогућити лакши пласман робе на тржишту Европе.

 Награда је додељена 19.12.2013., а г-дин Шћекић и компанија ЈУГО-ИМПЕX једини су добнитници награде из Србије.

 Нишком Југо-Импексу ову награду доделила је ЕВРОПСКА ПОСЛОВНА СКУПШТИНА и Сократов комитет у Оксфорду у Великој Британији.

 Европска пословна скупштина је невладина организација која промовише успостављање економских, образовних, културних и научних веза и стварање пословне елите широм Европе.

 Стварање позитивног имиџа региона, компанија и појединаца у европској и светској пословној заједници је главна мисија ове институције.

 Статуа која се додељује дело је чувеног лондонског јувелира Алфреда Виниецког. Израђена у облику руке симболизује тежак рад. Комплет се састоји од награде статуе, медаље, дипломе и сертификата.