Prijem povodom 90. godina FK Radnički Niš

image_pdfimage_print

8_2308_1894_radnickiGradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić organizovao je prijem za fudbalere Radničkog i skopskog Vardara koji će u sredu, povodom obeležavanja 90. godišnjice niškog kluba, odigrati prijateljsku utakmicu.

 “Imam čast da sam gradonačelnik u godini kada naš Radnički slavi 90 godina. Radnički je bio i ostao nešto prepoznatljivo u našem gradu, nije bio to bez ovih fubalera i navijača. Radnički je širio ideju lepote fudbala, ljubavi prema gradu i to nas je spajalo i činilo da naš Radnički bude još više naš. Imam čast da vas ugostim i malim gestom pažnje pokažemo koliko ste bili, sada i koliko ćete u budućnosti biti važni za ovaj grad. Učinio sam sve, kao gradonačelnik, da pomognem, da se klub vrati na stare staze slave”rekao je gradonačelnik Perišić.

 Gosti iz Skoplja su se zahvalili i predstavnicima Radničkog i Grada Niša što su im ukazali čast da odigraju utakmicu sa njima povodom 90 godina Radničkog.

 Takođe, poželeli su Nišlijama da naredne godine obezbede i plasman u Evropu.

 Predsednik Radničkog Darko Bulatović i predstavnik makedonskog kluba uručili su dresove gradonačelniku prof. dr Zoranu Perišiću, a iz njegovih ruku zlatnici sa likom Cara Konstantina uručeni su gostima i treneru Radničkog Dragoljubu Bekvalcu.

 Prijemu su prisustvovali i veterani “Reala sa Nišave”, pa su evocirane uspomene na neka dobra stara i slavna vremena.

Možda Vas zanima i sledeće...