Пријем поводом 90. година ФК Раднички Ниш

image_pdfimage_print

8_2308_1894_radnickiГрадоначелник Ниша проф. др Зоран Перишић организовао је пријем за фудбалере Радничког и скопског Вардара који ће у среду, поводом обележавања 90. годишњице нишког клуба, одиграти пријатељску утакмицу.

 “Имам част да сам градоначелник у години када наш Раднички слави 90 година. Раднички је био и остао нешто препознатљиво у нашем граду, није био то без ових фубалера и навијача. Раднички је ширио идеју лепоте фудбала, љубави према граду и то нас је спајало и чинило да наш Раднички буде још више наш. Имам част да вас угостим и малим гестом пажње покажемо колико сте били, сада и колико ћете у будућности бити важни за овај град. Учинио сам све, као градоначелник, да помогнем, да се клуб врати на старе стазе славе”рекао је градоначелник Перишић.

 Гости из Скопља су се захвалили и представницима Радничког и Града Ниша што су им указали част да одиграју утакмицу са њима поводом 90 година Радничког.

 Такође, пожелели су Нишлијама да наредне године обезбеде и пласман у Европу.

 Председник Радничког Дарко Булатовић и представник македонског клуба уручили су дресове градоначелнику проф. др Зорану Перишићу, а из његових руку златници са ликом Цара Константина уручени су гостима и тренеру Радничког Драгољубу Беквалцу.

 Пријему су присуствовали и ветерани “Реала са Нишаве”, па су евоциране успомене на нека добра стара и славна времена.

You may also like...