1

Напредак можемо постићи само марљивим и упорним радом

Председник Скупштине Града Ниша, Бобан Џунић, у емисији „Са Аном у 13“ на тв Belle Amie истакао је да ће се залагати за синергију са извршном влашћу и грађанима. Синергија законодавне и извршне власти је приоритет, као и отвореност за све предлоге и иницијативе грађана. Нагласио је да ће постојати континуитет у развоју града и да ће се решавати проблеми који до сада нису решени, а напредак се може постићи само марљивим и упорним радом.

Скупштина Града ће функционисати на демократски начин  и биће отворена за све конструктивне предлоге јер је примарни  циљ добробит града и државе. „Грађани верују председнику Александру Вучићу и нама. Својим гласовима дали су нам велику подршку, али и велику обавезу коју треба да испунимо.“

Председник Џунић истакао је да је учешће грађана у одлучивању веома важно за функционисање града. Формирањем месних заједница унапређен је процес и омогућено је грађанима да учествују у процесу решавања проблема у својим срединама. Најавио је да ће локална власт и даље бити отворена за грађане као и до сада, али ће се трудити да институције и службе функционишу много ефикасније.

„Уколико све службе буду радиле ефикасно мањи број грађана ће тражити пријем и ми ћемо се за то залагати“ истакао је председник.

Емисију можете погледати овде: