1

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е – У току је Позив за куповину стана под повољнијим условима у Крагујевцу, Краљеву, Нишу, Новом Саду, Сремској Митровици и Врању који је објављен 09.03.2020. године и траје 30 дана.

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

У току је Позив за куповину стана под повољнијим условима у Крагујевцу, Краљеву, Нишу, Новом Саду, Сремској Митровици и Врању који је објављен 09.03.2020. године и траје 30 дана.

Позив се налази на  адреси : https://www.minrzs.gov.rs/sr/konkursi/poziv-za-podnosenje-prijava-za-kupovinu-stana-pod-povoljnijim-uslovima-u-kragujevcu-kraljevu-nisu-novom-sadu-sremskoj-mitrovici-i-vranju-0




Закључак Савета за безбедност саобраћаја Града Ниша у вези Јавног позива за подношење захтева за доделу бесплатних дечијих аутоседишта

Савет за безбедност саобраћаја Града Ниша на данашњој седници донео је Закључак о прекиду свих радњи у спровођењу Јавног позива за подношење захтева за доделу бесплатних дечијих аутоседишта за децу рођену у 2019. години – Групе 1, 2 и 3 за превоз деце од 9 до 36кг, број 835-1/2020-01 од 06.03.2020. године (линк – word документ у прилогу).
 
Нови рок за подношење захтева за доделу бесплатних дечијих аутоседишта за децу рођену у 2019. години биће утврђен након престанка ванредног стања, а сви до сада поднети захтеви за доделу бесплатних дечијих аутоседишта за децу рођену у 2019. години остају да важе.
Прилог: Закључак Савета за безбедност саобраћаја Града Ниша



ОБАВЕШТЕЊЕ : Захтеве  СЕКРЕТАРИЈАТА  ЗА ДЕЧИЈУ И  СОЦИЈАЛНУ ЗАШТИТУ можете да преумете на сајту

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Захтеве  СЕКРЕТАРИЈАТА  ЗА ДЕЧИЈУ И  СОЦИЈАЛНУ ЗАШТИТУ

можете да преумете на сајту

http://www.gu.ni.rs/gradska-uprava/gradska-uprava-grada-nisa/sekretarijat-za-deciju-i-socijalnu-zastitu/

у делу: Списак административних процедура у секретаријату за дечију и социјалну заштиту

 

исте можете са документацијом да шаљете на путем поште на адресу:

Секретаријат за дечију и социјалну заштиту,

ул. Пријездина 1.

18000 Ниш