1

ИСПУЊЕНО ОБЕЋАЊЕ ВЕЛЕПОЉЕ ДОБИЈА УРЕДНО ВОДОСНАБДЕВАЊЕ

Градоначелник Дарко Булатовић обишао је Велепоље како би се уверио да ли се обећани радови на стварању услова за уредно снабдевање овог и суседних села одвијају по плану.

Наиме, стари водосистем који је грађен седамдесетих година средствима самих мештана је дотрајао и током летњих месеци често се дешавало да Велепоље, Палиграце, па и Кравље и Горња Трнава данима остану без воде.

”У наредних месец дана тај проблем, на чијем решавању мештани инсистирају већ 20 година, биће коначно решен. Сва домаћинства добиће водомере, каптаже и резервоари се чисте и биће поново у функцији, а о примарној и секундарној мрежи ће бринути ЈКП  Наиссус, тако да ће људи у овом селу моћи да одахну и да буду сигурни да ће увек имати најквалитетнију воду у својим домовима”, рекао је Градоначелник.

Он је додао да ће у наредних неколико дана бити замењене и све неисправне уличне сијалице, а где недостају биће постављене и нове јер, како је рекао, услови за живот  у селу морају бити у највећој могућој мери изједначени онима у граду и, у разговору са мештанима, поручио да ће се овог пролећа и лета интензивно радити и на сређивању саобраћајница и атарских путева, али и на увођењу Велепоља у градски систем одвоза смећа.