БУЛАТОВИЋ : ПРЕТЊАМА ПРЕДСЕДНИКУ ШТО ПРЕ ДА СЕ ПОЗАБАВЕ НАДЛЕЖНИ ДРЖАВНИ ОРГАНИ

image_pdfimage_print

 Градоначелник Ниша Дарко Булатовић изјавио је, поводом напада на Председника Републике и претњи које су му упућене, да тиме најозбиљније, што пре, морају да се позабаве надлежни органи. Због покушаја урушавање државних институција и позивања на војни пуч , очекујем  реаговање надлежних институција, рекао је Булатовић.

”Још једном понављам, да ми пружамо пуну  подршку политици Владе, државној политици, политици Председника, и ми јесмо део те политике и део тима који треба да обезбеди бољи живот и бољи стандард грађанима Ниша и грађанима Србије”, рекао је Булатовић.

Градоначелник  је нагласио да   је чињеница да  претње долазе од оних који, када су били власт, у Ниш су долазили само на митинге и ништа више од тога.

”Они су у Ниш долазили само на митинге својих странака, за разлику од Председника Републике Србије Александра Вучића који је, до сада, овде био шеснаест пута и провео шеснаест дана у Нишу. То је више него било који српски лидер у историји. А сваки долазак и боравак је био усмерен управо на будућност овог града, будућност југа Србије, инвестиције, фабрике, нова радна места, виши стандард…. и  због тога има и нашу пуну подршку”, поручио је Градоначелник Дарко Булатовић.

You may also like...