Дочек нове 2018. године

  • IMAG1614
  • IMAG1648
  • IMAG1604
  • IMAG1640
image_pdfimage_print

На централном градском тргу у Нишу дочекана је нова 2018.година.Око 5000 људи поздравило је најпре трубаче Дејана Петровића, а пола сата пре поноћи на бину се појавила и група Ван гог која је забављала Нишлије до дубоко у ноћ.

Градоначелник Ниша Драко Булатовић обишао је у току ноћи најпре раднике ЈКП Медијана који су чистили улице у централној зони,затим је посетио припаднике нишке полиције и ватрогасце , а затим и Завод за хитну медицинску помоћ.Све поменуте службе радиле су током ноћи , а на срећу великог посла није било,па је ноћ протекла веома мирно.

Око 1 час после поноћи градоначелник је обишао и нишко породилиште.

Цекић Драгана која има тридесет седам година из Орљана, донела је на свет девојчицу дужине 46 сантиметара и тежине 2,29 кг.

Мама Драгани је ово друго дете, а девојчица је први пут заплакала у првој секунди 2018. године.

У новогодишњој ноћи рођена је још једна беба, потврђују из нишког Клиничког центра.

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић  у име Града Ниша даривао је прворођену бебу пригодним поклонима и новчаним износом од 50 хиљада динара

На крају обиласка градоначелник је боравио и у просторијама топлане „Југ“ где је од руководства и радника добио уверавања да све протиче у најбољем реду и да даљинско грејање  у граду функционише беспрекорно.

You may also like...